• Saleshuis Reinders

    Saleshuis Reinders

Verkoop van A tot Z

 

Structuur in sales

Sales is geen standaard trucje. Wat voor een ander werkt, werkt wellicht niet voor jouw bedrijf. Dat weten wij bij Saleshuis Reinders maar al te goed. Gouden bergen beloven? Daar doen we niet aan. Waar we wel aan doen? Het leveren van structurele oplossingen op het gebied van sales die passen bij jouw bedrijf.

Soms is het inderdaad een kwestie van koude acquisitie. Soms vereist het verkopen van jouw idee, product, dienst of licentie een uitvoerig uitgedacht plan, waarbij sales en (online) marketing elkaar versterken. Structuur aanbrengen in sales, dat is wat Saleshuis Reinders doet. Met een team aan experts op het gebied van sales en marketing, zijn wij in staat om het complete salestraject van A tot Z uit handen te nemen.

Opstellen salesplan

Een goed begin is het halve werk. Een verkoopplan geeft antwoord op vragen als ‘waar liggen de meeste kansen’, ‘welke behoefte heeft jouw doelgroep’, ‘wat is de beste manier om deze doelgroep te benaderen’ en tot slot ‘wat is een realistische omzetprognose’. Het beantwoorden van die vragen is een vak. Ons vak!

Leadgeneratie

‘Eerst zaaien, dan oogsten’. Een bekend gezegde. Dat zaaien? Daar ligt niet jouw kracht. De daadwerkelijke deal sluiten? Dat lukt je wel, mits je weet dat er interesse is. Koude acquisitie is voor veel ondernemers een nachtmerrie. Voor ons is het juist één van de mooiste aspecten van het sales vak. Wij maken de afspraken. Zo kan jij je richten op verkoopgesprekken met potentie.

Werving

Je bent een ster in je vak. Toch weten opdrachtgevers je niet te vinden. Omdat je het lastig, tijdrovend of gewoonweg niet leuk vindt om jezelf te verkopen. Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van werving en selectie, helpt Saleshuis Reinders je bij het vinden van nieuwe opdrachten. Wij verkopen jouw expertise. Zo kan jij blijven doen waar je goed in bent.

Offertebeheer

Offertebeheer is een belangrijk, maar vaak onderschat onderdeel van het salesproces. Krijg je een offerteaanvraag? Dan is het zaak deze zo snel mogelijk te versturen. Saleshuis Reinders helpt om dit proces structureel en efficiënt te laten verlopen. Leiden jouw offertes te weinig tot daadwerkelijke afname? Wellicht kunnen er bepaalde zaken verbeterd worden. Saleshuis Reinders neemt jouw offertes graag onder de loep en voorziet je waar nodig van gedegen advies.

Relatiebeheer

Veel ondernemers richten zich op het genereren van nieuwe klanten. Hoeveel aandacht besteed je aan jouw huidige netwerk? Maak jij van eenmalige klanten terugkerende klanten? En hoe zit het met die oude lead? Wellicht heeft de betreffende persoon nu wél interesse. Je snapt het al, relatiebeheer is essentieel. Het kan echter ook een zeer complex en tijdrovend proces zijn. Saleshuis Reinders brengt structuur aan in dit proces, onder andere door te werken met een geavanceerd CRM-systeem.

Marketing

Sales en marketing zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, zeker nu verkoop steeds meer online plaatsvindt. Vormen sales en marketing samen een goed geoliede machine? Dan wordt het niet alleen makkelijker om klanten te vinden, klanten weten jou ook makkelijker te vinden. Een greep uit de mogelijkheden: het opstellen van een complete marketing- en salesstrategie, het bedenken van (online) campagnes, het optimaliseren van jouw website en het verzorgen van nieuwsbrieven en persberichten.

Ja ik wil meer klanten

Die wens deel je ongetwijfeld met veel andere ondernemers. Wat voor jou en jouw bedrijf werkt, is heel persoonlijk. Daarin denkt Saleshuis Reinders graag met je mee. Wij leveren salesoplossingen op maat, afgestemd op jouw wensen en doelstellingen én op de behoeften van jouw klant. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laten we kennismaken!

Ga naar klanten