• Saleshuis Reinders

    Saleshuis Reinders

Over Saleshuis Reinders

 

Jouw succes is ons succes 

Je hebt een geweldig idee, een prachtig product, een licentie met potentie of een dienst waarmee je écht verschil denkt te kunnen maken. Maar dan moeten klanten je wel weten te vinden. Misschien liggen jouw talenten elders, wil je jouw tijd liever besteden aan andere zaken. Wellicht doe je wel aan sales, maar ad hoc en niet doelgericht. Het kan natuurlijk ook zijn dat je verkoop simpelweg niet leuk vindt. De redenen om een beroep te doen op Saleshuis Reinders zijn heel divers, net als de oplossingen die wij bieden om jouw bedrijf te laten groeien.

Saleshuis Reinders is opgericht door Mark Reinders. Met meer dan 10 jaar ervaring in branches als recruitment, software, logistiek en retail, springt één ding er bovenuit: zijn passie voor sales. Al heeft Mark het liever over het verbinden van mensen. Verkoop begint namelijk met het vertalen van ideeën, producten of diensten naar behoeftes in de markt. Maar daarvoor moet je die markt wel weten te vinden. Wat jouw specialiteit ook is, Saleshuis Reinders heeft één doel: jouw markt vinden en zo samen mooie successen behalen. Onze missie? Uitgroeien tot dé ontzorgingspartner op het gebied van sales in Oost-Nederland en ver daarbuiten.

 
Daarom kies je voor Saleshuis Reinders:

Flexibiliteit

Je kunt ervoor kiezen om een vaste salesmedewerker aan te nemen of zelfs een heel verkoopteam samen te stellen. Dat kost tijd, geld en ruimte. Ben je op zoek naar een oplossing die meer flexibiliteit biedt? Waarbij je niet hoeft te investeren in een werkplek, auto of telefoon van de zaak? En waarbij je niet vastzit aan langdurige contracten? Dan helpt Saleshuis Reinders je graag.

Ruim 10 jaar ervaring

In branches als recruitment, software, logistiek en retail. Laat je jouw sales verzorgen door Saleshuis Reinders? Wij spreken de taal van prospects in deze branches en weten exact wat wel en niet werkt.

Geavanceerd CRM-systeem

Beschik je niet over een systeem om salesactiviteiten en contactgegevens bij te houden? Geen probleem! Saleshuis Reinders werkt met een eigen, geavanceerd CRM-systeem, dat alle gegevens en status updates over jouw klanten én potentiële klanten inzichtelijk maakt. Heb je wel een eigen systeem? Dan zorgen wij ervoor dat alle data daar netjes in wordt verwerkt.

Heldere afspraken, korte lijntjes en duidelijke tarieven

Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Uitgebreid netwerk

Die overigens dagelijks groeit. Grote kans dat jouw eerstvolgende klant zich al in het netwerk van Saleshuis Reinders bevindt.

Tot slot: passie voor sales

Een onmisbare eigenschap om klanten te overtuigen van jouw meerwaarde.